groepsfoto2017

Nieuwe kloosterling(en) gezocht

By on 1 april 2018

Wil jij met ons het leven delen in de Bijlmer?

Wie zijn we

Het Kleiklooster is een jonge christelijke leefgemeenschap in de Bijlmer die Jezus wil volgen en het goede voor anderen zoekt. In onze gastenkamers verblijven moeders met jonge kinderen. Zo willen wij hen een tijdelijk thuis bieden. Ook komen we elke avond samen in onze kapel voor stilte en gebed, omdat we geloven dat we in alles afhankelijk zijn van God. We wonen bij elkaar om de mooie momenten samen te vieren en om er voor elkaar te zijn bij verdriet en tegenslag. We vinden steeds meer onze plek in onze flat en de K-buurt en vormen een gastvrije plek van koffie tot een bed.

Het Kleiklooster is geopend op 17 oktober 2015. Er wonen singles en stellen met en zonder kinderen en samen vormen we een gemeenschap van acht volwassenen en zes kinderen. De kinderen zijn in de leeftijd van 1 tot 9 jaar en de volwassenen zijn tussen de 25 en 40. Het klooster bestaat uit vijf zelfstandige appartementen en ons gemeenschappelijke kloosterhuis, bestaande uit drie gastenkamers, kapel en buurtkamer.

Wie zoeken we

We zoeken mensen die gelovig, gastvrij, flexibel, volhoudend, ruimdenkend, energiek, enthousiast en open zijn. Wil je een duidelijker profiel? Dat hebben we niet, we willen open in onze zoektocht staan. Voel je je aangesproken door wie we zijn en wat we doen, kom dan naar onze kennismakingsdag. We vinden het leuk je te ontmoeten en gaan graag in gesprek.

Woning
De woning die vrijkomt is een driekamer appartement van 70m2 met balkon en aparte berging. (te bezichtigen op de kennismakingsdag, zie hieronder)
Huurprijs: 710,- exclusief VVE-bijdrage (+/-100,-), stookkosten, GWL.

Interesse?
We raden je aan om naar de kennismakingsdag op 5 mei te komen. Daar is alle ruimte om in gesprek te gaan met ons, de woning te bekijken, de buurt te ervaren en alle vragen te stellen die je hebt. Aanmelden kan middels een mailtje naar aanmelden@kleiklooster.nl, graag uiterlijk zondag 29 april.

Ben je na je bezoek nog steeds enthousiast, schrijf dan een motivatiebrief en stuur deze uiterlijk 1 juni naar aanmelden@kleiklooster.nl. We lezen daarin graag wie je bent, waarom je hier wilt wonen en welke rol jouw geloof voor jou heeft.

Tijdpad

  • Kenningsmakingsdag zaterdag 5 mei, 13.00-18.00uur.
  • Uiterste inzenddatum motivatiebrief: 1 juni
  • Gesprekken vinden plaats in de week van 25-30 juni.
  • Sleutel: 1 augustus